Reacties clienten

Ilse,  45 jaar

Het gaat echt goed met me. Ik heb  twee leuke hobby’s opgepakt. Met m’n man maak ik lange wandelingen (10-20 km) in het weekend. En de ander is dat ik een keyboard heb gekocht en nu pianolessen volg.  Dat is altijd blijven kriebelen en ik bedacht me dat wanneer ik met pensioen zou gaan, ik het weer zou gaan oppakken. Ik heb het alleen wat naar voren geschoven. Beste Jacquelien, het is een heel verhaal geworden, maar ik wil je echt ontzettend bedanken voor je raad en steun in een periode dat het even niet goed met me ging.

Kees, 63 jaar

Ik sliep steeds slechter en voelde mij ook steeds slechter. Mijn pensioen zit er aan te komen maar ik had het idee dat ik de eindstreep niet zou halen. Een vriendin adviseerde mij een afspraak met jou te maken. Al na de eerste sessie voelde ik mij rustiger. Ik kreeg inzicht in hoe ik stress opbouw maar vooral hoe ik er  adequaat mee om kan gaan. Goed voor mezelf zorgen is mijn belangrijkste uitdagingen en gelukkig gaf je hier hele concrete aanwijzingen voor.

Nina, 21 jaar

Pas toen ik op kamers ging merkte ik wat de vechtscheiding van mijn ouders voor mij heeft betekent. Het liefste zag ik mijn beide ouders niet meer en ik voelde mij ook eenzaam. Het was fijn dat je echt naar mij luisterde en mijn zelfvertrouwen weer hebt teruggegeven.