Wie ben ik

Mijn naam is Jacquelien van Lonkhuijzen en ik beschik over ruim dertig jaar werkervaring in het onderwijs, welzijnsorganisaties en de publieke sector, als docent, leidinggevende, manager, adviseur, coach en trainer. Tien jaar geleden heb ik besloten om mijn eigen praktijk te starten en dat was voor mij de beste keuze ooit. Met mijn betrokkenheid bij iedere cliënt, mijn levenservaring en mijn professionaliteit hoop ik een bijdrage te leveren en een stukje mee te kunnen lopen op je pad.

Mijn professionele achtergrond omvat de volgende opleidingen:

– Akademie Lichamelijke Opvoeding
– Universiteit van Amsterdam, gedragswetenschappen
– Master practitioner NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
– Internationaal gecertificeerd trainership NLP
– Opleiding Professionele Begeleiding, Phoenix opleidingen
– Opleiding Systeem therapie; Phoenix opleidingen
– EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
– Opleiding Emotioneel Lichaamswerk
– Opleiding Emional Focused Therapy (EFT) voor realaties.

Jacquelien van Lonkhuijzen is lid van de beroepsvereniging NVPA (nr: 100760) en RBCZ (204292R). Dit maakt het mogelijk dat de ziektekostenverzekering de begeleiding vanuit het aanvullende pakket, alternatieve zorg, deels vergoedt.